11. jun 2020.11. jun 2020.
Bez bodova, ali igra ohrabruje
FUDBAL: MLADOST : MAČVA 2:1

Bez bodova, ali igra ohrabruje

Mačva je u 28. kolu Linglong Super lige Srbije izgubila u gostima od Mladosti iz Lučana. Iako je na poluvremenu bilo nerešeno 1:1, domaćini su u nastavku susreta uspeli da postignu još jedan pogodak i osvoje tri boda.
Domaći tim poveo je golom Babića u 13. minutu, da bi Mačva izjednačila u 24. minutu pogotkom Petra Gigića. Konačan rezultat i pobedu Mladosti doneo je Jovanović u 69. minutu.
Mačva je odigrala znatno bolje nego u prethodnom kolu protiv Voždovca. Trener Mačve Dragan Aničić na kraju susreta bio je zadovoljan prikazanim na terenu.
-Izvanredna utakmica, otvorena, sa puno šansi na obe strane. Verujem da su svi koji su gledali utakmicu uživali u dobrom fudbalu. Nažalost, nismo uspeli da realizujemo nekoliko odličnih šansi, ali na dobrom smo putu. Ako u prelaznom roku angažujemo nekoliko igrača ponovo će Mačva biti ona stara, rekao je Aničić.
Utakmica nije imala takmičarski značaj pa je trener Aničić iskoristio priliku da proba nove igrače i formacije. Za tim Mačve na ovoj utakmici su debitovali sedamnaestogodišnji Ognjen Mijailović i osamnaestogodišnji Branislav Knežević.
Mladost: Knežević (g), Krajišnik, Jovanović (Radović od 90.min), Babić (Selenić od 46.min), Mićević, Bojović, Perović, Radivojević (Marković od 86.min), Kijevčanin (Ješić od 46.min), Milošević, Šatara. Žuti kartoni: Perović 41, Ješić 75, Bojović 80.min
Mačva: Živković (g), Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Gigić (Zukanović od 90.min), Marković (Stanojević od 66.min), Mihajlović (O.Mijailović od 83.min), Mijailović, Adamović (Knežević od 72.min), Božić (Obrovac od 83.min). Žuti kartoni: Adamović 57, O.Mijailović 89.min.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa