18. jun 2020.18. jun 2020.
Humanost u vreme korone
GUDMARK GROUP

Humanost u vreme korone

Gudmark Group, kao društveno odgovorna kompanija sa tradicijom dugom 40 godina u proizvodnji boja i lakova za primenu u enterijeru i eksterijeru, vlasnik prepoznatljivog brenda Zorka Kolor i distributer Tikkurila boja, je pokazala svoju humanost na delu u najtežim trenucima, stanarima dva ulaza na Novom Beogradu, čiji su stanovi uništeni u požaru.
Svojom donacijom, robom iz svog asortimana, omogućila je da oštećeni stanovi tokom požara koji je izbio u noći, 21. marta 2020. godine u soliteru koji se nalazi na Bulevaru Milutina Milankovića, na Novom Beogradu, budu vraćeni u stanje koje je pogodno za stanovanje i ugodan život. Tom prilikom je sedam osoba izgubilo život, a oštećeno je 26 stanova.
Kao firma koja neguje koncept društveno odgovornog poslovanja i angažovanja u humanitarnim aktivnostima, Gudmark Group se odazvao na apel te donirao robu koja obuhvata sledeće proizvode:
1. Linea disperziona boja za enterijer
2. Zoraglet
U ime kompanije donaciju je predala Danijela Ostojić, direktorka projektne prodaje i tehničke podrške.
Ona je pozdravila okupljene stanare i predstavila im kompaniju Gudmark Group, kao firmu sa dugogodišnjim poslovanjem i predanim uključivanjem u humanitarne akcije.
- Nadamo se da će naša donacija materijala za molerske radove dati doprinos žrtvama ovog požara da se oporave i nastave dalje, najbolje što mogu. Uzajamno pomaganje je jedna ljudska vrednost koju bi trebalo svi da posedujemo, negujemo i primerom pokažemo koliko je ona bitna, istakla je Danijela Ostojić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa