8. oktobar 2020.8. okt 2020.
“Čuti i razumeti 2020”
HUMANITARNA AKCIJA

“Čuti i razumeti 2020”

Želja Audiovox-a je da humanitarnom akcijom “ČUTI I RAZUMETI” deci sa oštećenim sluhom poklonimo jedan lep dan u godini i druženje sa vršnjacima i da javnosti na taj način pokažemo da su ona deo našeg društva i istovremeno podsetimo sve nas na njihove želje i potrebe
Humanitarna akcija posvećena deci sa oštećenim sluhom “ČUTI I RAZUMETI” ove godine se uprkos pandemiji organizuje po deveti put. Ovu akciju je u septembru 2012. godine pokrenuo Audiovox povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba koja se obeležava poslednje nedelje septembra. Pored poznatih stručnjaka Iz ove oblasti i velikog broja kompanija, humanitarnu akciju “ČUTI I RAZUMETI” su do sada podržali i NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina kao i veliki broj pevača, glumaca, sportista, voditelja i mnogi drugi. U prethodnih 8 godina akcija je osim u Beogradu održana i u Jagodini, Nišu i prošle godine u Kragujevcu.

Ove godine, u skladu sa epidemioloskom situacijom izazvanom virusom COVID-19, glavni organizator Audiovox odlučio je da se manifestacija održi u okviru škola dece sa oštećenim sluhom, bez tradicionalnog zajedničkog izleta i okupljanja dece na jednom mestu. Umesto toga organizovan je nagradni likovni konkurs za decu na temu “Moji slušni aparati i ja” kojim je obeležena akcija ČUTI I RAZUMETI. Žiri u kome su zajedno stručnjaci iz oblasti oštećenja sluha kod dece i likovni umetnici će početkom oktobra izabrati 3 najbolja dečija rada za koje je Audiovox obezbedio vredne nagrade.

Iako ove godine nismo mogli da se družimo uživo Audiovox je pripremio zajednički video pozdrav za svu decu a pored članova kolektiva Audiovox njih su želeli da pozdrave i članice grupe Frajle i paraolimpijski sportista Rastko Jokić.

Želja Audiovox-a je da humanitarnom akcijom “ČUTI I RAZUMETI” deci sa oštećenim sluhom poklonimo jedan lep dan u godini i druženje sa vršnjacima i da javnosti na taj način pokažemo da su ona deo našeg društva i istovremeno podsetimo sve nas na njihove želje i potrebe. Na internet sajtu www.cutiirazumeti.com koji je posvećen ovoj humanitarnoj akciji mogu se videti izveštaji sa prethodnih okupljanja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa