22. oktobar 2020.22. okt 2020.
Foto: V. A.

Foto: V. A.

VATERPOLO: PRVA B LIGA

Borba u Kikindi

Vrlo mladi igrači, uz jednog, dva iskusna, koja brane boje SAVE još stiču iskustvo u Prvoj B ligi, što se pokazalo u prva dva meča, protiv pretendenata na najviši plasman, bili ravnopravni tri četvrtine, ali su uvek jedan loš period plaćali izgubljenim bodovima. U Pančevu je to bio drugi, protiv Bečeja u Šapcu prvi period.

SAVA – BEČEJ 8:15 (0:5, 1:4, 3:3, 4:3)
Gradski bazen. Sudije: Sremčev i Nikolić. isključenja: Sava 5, Bečej 11. Peterci: Bečej 2 (2).
SAVA:Milinković, Trbović, Stanojević 1, Ličanin, Mlinar, Paunović 1, Jovanović, Pantelić 1, Uglješić 1, Petrović 1. Novaković, Car 3.
BEČEJ: Bušić, U.Kovačev 1, Nastić, Stanačev, Dobožanov, Pantić 4, Kuprešak 2, Velimirov 3, F.Kovačev 1,Bošković 1, Jović, Korovljev 3, Atanasov, Ićitović.


Borbu sa prve bodove Šapčani nastavljaju u još jednom poznatom mestu, odnosno protiv još jednog poznatog tima koji je dugo bio u najvišem rangu. Železnički amaterski klub, poznatiji kao ŽAK iz Kikinde, dočekaće igrače Save u trećem kolu. Do 2016. Kikinđani su igrali u Prvoj A ligi, 2011. ostvarili plasman u grupnu fazu LEN kupa. Danas su sastav, bez najviših ambicija u rangu, poznato ime. U dva kola su ostvarili polovičan učnak. Izgubili su ubedljivo od Dorćola na svom bazenu, no silu pokazali u Beogradu protiv Singidunuma. Iskusniji su od „savaša“, dužeg staža u Ligi i svakako favoriti. Jedna od važnijih u timu trenera Munćana je dugogodišnji igrač Šapca Nemanja Budurin.
Foto: V. A.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa