1. april 2021.1. apr 2021.
Prvi rebalans budžeta
ODRŽANA DRUGA SEDNICA SKUPŠTINE VLADIMIRCI U 2021. GODINI

Prvi rebalans budžeta

Dana 26.03.2021. godine, održana je druga redovna sednica Skupštine opštine Vladimirci u 2021. godini. Sednicu je sazvao i istom predsedavao, predsednik Skupštine Rade Kovačević, a prisustvovalo je 24 odbornika, koji su se izjašnjavali o 13 tačaka dnevnog reda.

Prva tačka dnevnog reda, koju su odbornici izglasali bila je Predlog odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta Opštine Vladimirci za 2020. godinu. U materijalu za sednicu odbornicima je bila dostavljena i saglasnost Državne revizorske institucije, kao zakonom propisan uslov za vršenje eksterne revizije budžeta.

Druga tačka odnosila se na Predlog odluke o prvom rebalansu budžeta Opštine Vladimirci za 2021. godinu. Nakon što je rukovodilac Odeljenja za finansije, budžet, privredu i lokalno-ekonomski razvoj tačku obrazložila, ista je stavljena na glasanje i usvojena.

Na sednici usvojen je i Predlog odluke o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine Opštine Vladimirci prikupljanjem pismenih ponuda.

Naredne tačke dnevnog reda o kojima su se odbornici izjašnjavali i iste usvojili, odnosile su se na Izveštaje o radu za 2020. godinu, i to: Javnog komunalnog preduzeća „Izvor“ Vladimirci, Doma zdravlja „Vladimirci“ Vladimirci, Centra za socijalni rad Vladimirci, Biblioteke „Diša Atić“ Vladimirci i Turističke organizacije Opštine Vladimirci.

Nakon sprovedene procedure za izbor direktora, na sednici Skupštine Opštine Vladimirci, imenovana su i dva direktora.

Za direktora Turističke organizacije Opštine Vladimirci, rešenjem je imenovan Ivan Pakić iz Jalovika.

Za direktora Centra za socijalni rad Vladimirci, rešenjem je imenovan Zdravko Perić iz Debrca.
http://vladimirci.org.rs

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa