8. april 2021.8. apr 2021.
Draguljar
Novi roman Ramona Kamposa

Draguljar

Intrigantan istorijski roman pun snažnih emocija! Draguljar će oduševiti čitaoce koji uživaju u pričama o životima velikih ličnosti iz prošlosti.

Radnja ovog romana smeštena je u raskošnu Barselonu s kraja XIX veka, a glavni junak je Bernat, mladić koji radi u draguljarskoj radionici svog oca. Budući da je za taj zanat obučavan još od malih nogu, nada se svetloj budućnosti u brušenju dragog kamenja. Ali u njegovom životu dogodiće se nagli preokret kada upozna Izabelu, kćerku osiromašenog aristokrate, koji objavljuje da će ruku svoje kćeri dati onome ko mu ponudi najveći dijamant ikada viđen.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu Draguljar


“Ona je moja kći. Moje najdragocenije blago. Moj dragulj. Predaću je samo onom ko mi donese dijamant dostojan njene lepote”.
Od uzbudljive Barselone do užurbanog Amsterdama i njegovog tržišta dijamanata, od Holandije do Južne Afrike, od Kejptauna do veličanstvenih rudnika u Kimberliju, gde sve vrvi od robova, preko zastrašujuće pustinje Karu, draguljar će proputovati taj zadivljujući svet, i živopisan i okrutan, zajedno sa nemilosrdnim markizom od Terase i ljupkom robinjom Etvedom.
„Sjajna knjiga prepuna avanture, istorije, romanse“ – El Mundo.

Draguljar će vas upoznati sa zavodljivim svetom dijamanata i provesti vas kroz njegovu raskoš i užase koji je prate. Poručite knjigu već danas putem sajta www.vulkani.rs i uživajte!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa