22. april 2021.22. apr 2021.
Miran kraj sezone
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Miran kraj sezone

Meč protiv Boranki u Šapcu i gostovanje u Zaječaru koje sledi, članovi Medicinara vide kao dobru priliku da se uveća bodovni saldo i možda poboljša trenutna pozicija u Super ligi. Pritiska nema, opstanak je obezbeđen, plej of nedostižan, nije ni bio u planovima. Boranke trenutno imau bod manje od Šapčanki, ali su i dužnici mladog tima iz našeg grada, jer su ga savladali u Boru u Super ligi i Kupu u duelima gde nisu pokazali više, ali su nijanse, sreća i koncentracija prelomili u njihovu korist.
-Bor i Zaječar su ekipe sličnog kvaliteta kao naša i mislim da su ta dva duela prilika da osvojimo četiri boda. Daleko od toga da su bodovi izvesni, ali su cilj koji je dostižan – ističe mladi pivotmen Tamara Kojić.

Rukometni semafor
Super liga – plej of, 8. kolo: M’PLASTIKA – Radnički (KG) 27:24.
Super B liga, 16. kolo: Jedinstvo (NB) – MAČVA (B) 33:25.
PL„Centar“ (m), 18. kolo: M’plastika 2 – Rakovica 30:29.
PL „Centar“ (ž), 12. kolo: MEDICINAR 2 – ORK Loznica 36:27.
PL „Centar“ (ž), 14. kolo: MEDICINAR 2 – Kosmaj 35:29.
DL „Centar“ (m), 12. kolo: MAČVA 2 – Ub 2 20:36.


Bor je obezbedio takođe opstanak, dok je Zaječar, ekipa koja Šapčanke dočekuje posle pomenute utakmice, nema šanse da bude van dva najslabija tima i zajedno sa Mladim Radnikom će nekadašnji šampion morati u Super B ligu. Posle ovih utakmica, slede medicinaru gostovanja prvim favoritima za titulu Nišu, a pre toga gostovanje branioca trofeja Jagodine.
-Ekipe iz vrha, u pripremi za plej of. Jasno je da su iskustvo, kao i kvalitet na njihovoj strani, želje neće biti. Nemamo opterećenje rezultata, samo obavezu da pružimo maksimim i pokušamo da napravimo još neko veliko iznenađenje – dodaje juniorska reprezentativka.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa