22. april 2021.22. apr 2021.
KORAK DELIO OD MEDALjE
BOKS: SVETSKO OMLADINSKO PRVENSTVO

KORAK DELIO OD MEDALjE

Omer Ametović ostvario dva trijumfa i zastao u četvrtfinalu u duelu sa šampionom Azije. Semiz Aličić poražen od Španca. Reprezentacija Srbije bez osvojene medalje
Jedna pobeda, samo jedan korak delio je šabačkog boksera Omera Ametovića od novog, trećeg u nizu odličja sa najvećih takmičenja, no iako nije iz Poljske, sa Svetskog omladinskog prvenstva u olimpijskim kategorijama doneo odličje, ostvario je zapažen učinak, bio najbolji od predstavnika Srbije. Aktuelni član „Sombora“, startovao je trijumfom protiv domaćeg boksera Jedrišaka, jednoglasno, 5:0 u šesnaestini finala kategorije do 49 kg. U borbi za četvrtfinale pobedio je Marokanca Hasaidija 4:1, a zastao je u duelu sa favoritom za titulu, šampionom Indije i Azije, Čongtamom koji ga je savladao poenima, jednoglasnom odlukom sudija i to identičnim rezultatom 30:27.
Drugi reprezentativac Srbije iz našeg grada, Semiz Aličić, trenutno član „Loznice“ poražen je u prvom kolu kategorije do 60 kg. Bolji od njega bio je reprezentativac Španije Salvador Flores jednoglasno poenima. Srbiju su predstavljala još dva borca. Memić je stigao do četvrtfinala, a Camović je izgubio na startu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa