6. maj 2021.6. maj 2021.
Grad Šabac

Grad Šabac

PREDSTAVLjANjE VOLONTERA

Kako je dobrota spasila Uskrs

Volonteri koji su učestvovali u ovom programu svoje iskustvo opisuju kao veoma zahtevno, zanimljivo, podsticajno, ali i izazovno
Grupa volontera Kancelarije za mlade grada Šapca, predstavila se prošlog četvrtka u velikoj sali Kulturnog centra, kroz predstavu ,,Kako je dobrota spasila Uskrs“. U okviru predstave izvedene su: animacija i iluzija (kroz cirkuske umetnosti), recitacija ,,Uskršnje jutro“, a prisutni su imali priliku da uživaju i u vokalu Bojane Mitrović, uz pratnju gitare.

– Želeli smo da povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa predstavimo aktivnosti naših volontera. Od ukupno 20 volontera, u programu je učestvovalo 14. Tokom protekla dva i po meseca, sastajali smo se tri puta nedeljno i učestovali u pripremama. U individualnim i grupnim razgovorima bavili smo se interesovanjima mladih, njihovim željama i aktivnostima. Zbog toga mi je drago što smo na ovaj način imali priliku da pokažemo naše aktivnosti. Prikazana je veoma poučna priča, a volonteri su dali svoj maksimum, da sve ovo izgleda onako kako smo i zamislili – rekla je Mirjana Janjić, koordinator Kancelarije za mlade grada Šapca.

Volonteri koji su učestvovali u ovom programu svoje iskustvo opisuju kao veoma zahtevno, zanimljivo, podsticajno, ali i izazovno.

Predstavi su prisustvovali Rista Ristić, šef kabineta gradonačelnika i član Gradskog veća za kulturu i informisanje, Miroljub Mijušković.

Zbog trenutne epidemiološke situacije predstavi je prisustvovao ograničen broj ljudi.
Grad Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa