1. jul 2021.1. jul 2021.
Prijem vukovaca i đaka generacije opštine Vladimirci

Znanjem doprinos boljitku

U konaku knjige ,Biblioteci ‘’Diša Atić’’ Vladimirci predsednik opštine Goran Zarić upriličio je prijem đaka generacije i hosioce Vukove diplame. Prigodnim obraćanjem deleći knjige i vaučere, vukovcima u iznosu 15.000 dinara, a đacima generacije u iznosu 25.000 dinara, istakao je da je ovaj gest opštine samo simboličan kao satisfakcija za stečeno znanje i ohrabrenje da tako i nastave. Uz čestitke i roditeljima, ali i prosvetarima zadovoljan predsednik je konstatovao da su se u školama koje će odobrati uvek prepoznavali učenici iz Vladimiraca. Sa svoje strane lokalna samouprava će se postarati da poboljša uslove za rad u svim školama opštine. Istakao je i želju da pre svega postanu dobri ljudi i spremno dočekaju iskušenja u životu,zadovoljan je bio čelnik Opštine Vladimirci.
U Osnovnoj školi ‘’Žika Popović’’ đak generacije je Marija Petrović a uz nju vukovci su i Nemanja Kovačević, Ivana Marković, Jana Pantelić, Ivan Vujić, Mladen Stanisavljević .
Đak generacije u Osnovnoj školi ‘’Jovan Cvijić’’ Debrc je Valentina Milovanović, a vukovci Ana Nikolić i Emilija Todić.
Đak generacije u Posavotamnavskoj srednjoj školi sa domom učenika je Irena Vešović.
Marija Petrović i Valentina Milovanović će upisati srednju medicinsku školu, prva da bude farmaceutski tehničar, a druga ima želju da bude fizioterapeut.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa