24. novembar 2011.24. nov 2011.
RZZO

UBRZAN RAD SMANjENO ČEKANjE

Republički Zavod zdravstvenog osiguranja ““ Filijala u Šapcu, uvođenjem novog načina poslovanja, znatno je povećala efikasnost u radu i smanjila čekanje pred šalterima. Uvođenjem u rad mobilnih lekarskih komisija, osiguranici iz udaljenijih opština Mačvanskog okruga, ostvaruju znatnu uštedu u vremenu i novcu
Kao prva u Srbiji, šabačka filijala Republičkog Zavoda zdravstvenog osiguranja krenula je sa promenama u organizaciji rada službe. Uvedene su mere koje su znatno uticale na kvalitetniji prijem, brže ostvarivanje prava i informisanost korisnika. Novine u načinu poslovanja filijale u Šapcu, sa osnovnim ciljem poboljšanog kvaliteta usluga, lakšeg ostvarivanja prava osiguranika, poboljšanja zdravstvene zaštite i smanjenja redova pred šalterima, daju pozitivne efekte.
- Sa novinama poput efikasne administracije i Kancelarije za pravnu pomoć i kontrole rada po prijavama osiguranika, uspeli smo da ubrzamo rad, smanjimo čekanja a u isto vreme i da drugim ustanovama na teritoriji grada time što preuzmemo deo posla olakšamo rad. Na primer, Poreska uprava više nema gužvi pred šalterima jer službenim putem, službenici pribavljaju dokaze za naše osiguranike. Osim toga, Kancelarija za pravnu pomoć je tu da napravimo vezu između građana koji imaju probleme u ostvarivanju zdravstvene zaštite i da pokušamo da ih rešimo - objašnjava Nebojša Zelenović, direktor RZZO filijale u Šapcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa