2. jun 2022.2. jun 2022.
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

U ORGANIZACIJA KD “KOCELjEVA”

Održana Nacionalna izložba pasa svih rasa

Nakon dvogodišnje pauze XII Nacionalna izložba pasa svih rasa održana je proteklog vikenda u Koceljevi, u organizaciji lokalnog kinološkog društva. Prema rečima predsednika KD “Koceljeva” na ovogodišnjoj izložbi prikazano je oko 250 pasa.

-Zadovoljni smo tim brojem, pre svega jer smo pravili pauzu. Osim toga u okolini imamo jake izložbe poput onih u Valjevu ili Ubu koje su sa dužom tradicijom. Naše društvo postoji od 2005.godine, ali nismo odmah pravili izložbe. Trudimo se da budemo dobri domaćini i organizatori. Imamo neke povoljnosti za izlagače u saradnji sa lovačkim udruženjem, trudimo se da izađemo našim lovcima u susret i izlagačima koji imaju više od 2-3 psa da ih relaksiramo u finansijskom smislu i privolimo da dođu na ovu izložbu. Tu su i pokloni za decu. Pokušavamo da dodatno omasovimo ovu manifestaciju i budemo jedni od najboljih u regionu- poručio je predsednik KD “Koceljeva” Slobodan Petrović.
Da su organizatori ispunili očekivanja izlagača potvrdio je i jedan od njih, Saša Radosavljević iz Brđana, vlasnik najlepšeg psa Srbije u rasi Saint Bernard short haired. Nakon što je prethodno proglašena za najlepšeg mladog psa, titulu šampiona u ovoj rasi ponela je Doris giants from Brusnica.

-Utisci sa izložbe u Koceljevi su zaista pozitivni. Mislim da je ovde i u Valjevu najbolja organizacija. Veoma smo zadovoljni titulom šampiona. Na 11 takmičenja 10 puta je bila prvak rase- sa ponosom ističe Saša.

Dobro vreme poslužilo je učesnike ove manifestacije na kojoj su, čini se, podjednako uživali i vlasnici i psi, ali i posetioci.
V.Bošković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa