16. jun 2022.16. jun 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Ekonomska škola obeležila 75 godina postojanja i rada

U čast jubileja

„Naše je ono što darujemo drugima. Nastavili smo Stanino zaveštanje i ideju da danas njeno zdanje bude hram znanja, ljubavi prema bližnjem svom i dobročinstvu,“ rekla je direktorka Ekonomske škole „Stana Milanović“ Sonja Mijatović Jokić
Svečanom akademijom u Šabačkom pozorištu Ekonomska škola “Stana Milanović” obeležila je 75 godina postojanja i rada, kao i 155 godina od rođenja dobrotvorke po kojoj obrazovna ustanova od 2017. nosi ime.

Direktorka škole Sonja Mijatović Jokić obraćajući se prisutnima istakla je da su u decenije utkani predan rad, posvećenost zaposlenih što potvrđuju rezultati nekadašnjih i sadašnjih učenika.

Sonja Mijatović Jokić, direktorka Ekonomske škole “Stana milanović”Foto: "Glas Podrinja"


-Naše je ono što darujemo drugima. Nastavili smo Stanino zaveštanje i ideju da danas njeno zdanje bude hram znanja, ljubavi prema bližnjem svom i dobročinstvu. Ljubav i znanje se uvećavaju deljenjem, te nam je drago što u godini dva značajna jubileja možemo na pravi način da negujemo ono što nam je naša dobrotvorka ostavila u amanet - navela je direktorka Ekonomske škole naglasivši da je u proteklom periodu ova obrazovna ustanova zahvaljujući zalaganju i entuzijazmu dobila novi sjaj.

-Prvi korak je bio 2017. godine kada je otvoren hol Stane Milanović, a zatim su se nizale brojne ideje. Rekonstrukcija školskog dvorišta, opremanje savremenog jezičkog kabineta i biblioteke, radovi u samom zdanju kako bi učenici imali bolje uslove za sticanje znanja. Uvek smo imali podršku ljudi dobre volje i širokog srca. Zahvalni smo svima koji su uvek uz nas.
M. Ž.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa