16. jun 2022.16. jun 2022.
Hajdučki na Zonu
FUDBAL: BARAŽ ZA K-M ZONU

Hajdučki na Zonu

U trenutku štampanja broja pred vama prvi meč baraža za popunu Kolubarsko-mačvanske zone nije još startovao, a već je uveliko završen kada čitate ovaj članak. Na našem portalu rezultat je dostupan za one koji ga nisu saznali. Bilo kako bilo, vicešampion Okružne lige, ekipa „Hajduk Stanko“ dobila je priliku da kroz baraž protiv vicešampiona Kolubarske okružne lige, OFK Osečine ispiše vredne stranice istorije. Dva tima u dvomeču odlučuju o poslednjem učesniku K-M zone u narednoj sezoni, a ishod utiče i na položaj nekoliko ekipa u nižim rangovima.

Prvi duel odigran je u sredu u Crnoj Bari, revanš je u nedelju u Osečini. U slučaju da Hajduk Stanko izbori plasman u viši rang, to će značiti spas za Radnički iz Koceljeve koji ostaje u okružnom rangu, kao i Sloga iz Matijevca koji će sačuvati status u MOL Pocerina. Ukoliko Osečina bude uspešnija u baražu, pomenuti će morati u niži rang.

U niži rang će svakako: Drina (Lj), Milan Orlić, Cer (J. Lešnica), Sloga (D), Gorki, Dobrava. Eventualno odustajanje neke od ekipa može spasiti Gorki ili M. Orlić, dok će preostali pomenuti kao poslednjeplasirani, zbog kredibiliteta takmičenja morati u niži rang.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa