23. jun 2022.23. jun 2022.
Godine ispunjene radom
PREDŠKOLSKA USTANOVA SLAVA KOVIĆ BOGATIĆ

Godine ispunjene radom

Opšta ocena koja nije izostala ni ovoga puta, a na čemu su posebno potencirali u svojim obraćanjima i direktorica i predsednik opštine je da su brojne generacije mladih iz ovog kraja rasle u vrtiću, uz pesmu, igru, znanje i lepo ponašanje. To se veoma dobro uočava iz kratkog filma o Ustanovi na njen 50 rođendan. Govornici su poručili da će tako biti i u buduće
Pola veka postojanja i rada, Predškolska ustanova „Slava Ković“Bogatić, obeležila je protekle nedenje svečanom priredbom, koju su izveli predškolci iz 13 vaspitno obrazovnih grupa.

Bioskopska sala Kulturno-obrazovnog centra u Bogatiću, gde je priredba održana bila je prepuna gledalaca, najviše roditelja i rodbine dece, penzionisanih radnika Ustanove, predstavnika lokalne zajednice ali i brojnih gostiju.

Kratki film o ovoj Ustanovi, obraćanje direktorke Lidije Simeunović i predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića uz objašnjenje voditeljke, dali su najbolju sliku ustanove mladih koja postoji pola veka. Vaspitno obrazovni rad sa decom uvek je bio prioritet, a u proteklom periodu su učinjeni značajni napori nadležnog Ministarstva, lokalne zajednice, brojnih donatora i ljudi dobre volje da se stvore ukupno bolji uslovi za smeštaj i rad sa brojnim generacijama mladih.



Opšta ocena koja nije izostala ni ovoga puta, a na čemu su posebno potencirali u svojim obraćanjima i direktorica i predsednik opštine je da su brojne generacije mladih iz ovog kraja rasle u vrtiću, uz pesmu, igru, znanje i lepo ponašanje. To se veoma dobro uočava iz kratkog filma o Ustanovi na njen 50 rođendan. Govornici su poručili da će tako biti i u buduće.

I 13 koreografija koje su izveli predškolci, ukazali su upravo na pomenuto: igra uz sticanje znanja i obrazovanja.

Danas su to, kažu neki novi klinci, njih 550 u raznim grupama i 75 radnika Ustanove.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa