30. jun 2022.30. jun 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

OPŠTINA VLADIMIRCI

Vukovci i đaci generacije ponos Vladimiraca

I ove godine Lokalna samouprava Opštine Vladimirci upriličila je prigodna priznanja nosiocima diplome „Vuk Karadžić“ i đacima generacije. Svečarski OŠ „Žika Popović“ se diči đakom generacije Milicom Marinković. Vukovci su: Ana Popović, Elena Đuričić, Anja Kovačević i Jovana Marjanović. Ćak generacije u OŠ „Jovan Cvijić“ iz Debrca je Nenad Milovanović a vukovac Ema Jeremić. U Posavotamnavskoj srednjoj školi sa Domom učenika đak generacije je Milica Vidaković:
„Lepo je videti ove mlade šampione znanja i imati čast da im se ukaže priznanje za uložen trud da do ovih uspeha dođu. Mi se nadamo da će po ostvarenju svojih ciljeva prepoznati zov zavičaja i vratiti se da znanjem pomognu u napretku svoje opštine, bio je u buketu ponosa vidno zadovoljan predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić.

Istovetno su govorili i najbolji učenici kojima su uručena prigodna priznanja. Đaci generacije su dobili po 25 000 dinara a po 15 000 opredeljeno je za sve nosioce priznanja. Uz novčanu nagradu srednjoškolci su dobili po knjigu „Znakovi pored puta“ Ive Andrića a osnovci knjigu „Bogorodičina crkva u Parizu“ Vuktora Igoa.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa