21. jul 2022.21. jul 2022.
Uglješa i trener Poznanović (foto: N. P.)Uglješa i trener Poznanović (foto: N. P.)

Uglješa i trener Poznanović (foto: N. P.)Uglješa i trener Poznanović (foto: N. P.)

PLIVANjE: PK DELFIN

Susreti regiona

Po dva najbolja plivača iz svakog regiona a skoro u svim disciplinama i kategorijama, takmičila su se na “Susretima regiona” u organizaciji Plivačkog saveza Srbije. Takmičenje je bilo ekipno, a prema propozicijama nije bilo medalja za takmičare,nego borba za bodove i što bolji plasman i pehare za regione. Učestvovalo je mnoštvo reprezentativaca, ali naravno po regionima iz kojih dolaze.



U ukupnom plasmanu,prvo mesto osvojio je region Plivačkog saveza Beograda, drugo mesto region Plivačkog saveza Vojvodine a treće mesto region Plivačkog saveza Centralne Srbije.
Pozivnicu za ovaj susret dobio je i Uglješa Pavlović, član šabačkog PK „Delfin“ regi-
on Plivačkog saveza Centralne Srbije. U disciplini 50 m. delfin Uglješa je bio drugi sa vremenom (26,89) na 100 m. delfin peti, uz vreme 1:02,81 u konkurenciji mlađih juniora 2006. i 2007. godišta. Uglješa je uzeo učešće i u štafetama 4 puta 100 m. mešovito i 4 puta 100 m.slobodno.

Veoma atraktivan nastup bio je i u završnim skins trkama, gde su plivači dali sve od sebe,za što bolja vremena i plasmane. Miting je pratilo burno navijanje iz svakog od Regiona.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa