2. februar 2023.2. feb 2023.
Rosić na tronu (foto: Srpski atletski savez)

Rosić na tronu (foto: Srpski atletski savez)

ATLETIKA: JUNIORSKO PRVENSTVO SRBIJE

Rosić na nacionalnom tronu

Na Prvenstvu Srbije za juniore koje je za vikend održano u Beogradu Veljko Rosić je pobedio u discplini skok motkom sa preskočenom visinom od 3.70 metara, osvojio bronzu u skoku uvis sa dvoranskim ličnim od 1.90 metara, dok je kroz cilj prošao peti u trci preko prepona u vremenom od 8.85 (samo tri stotinke od ličnog). U bacanju kugle je osvojio šestu pozicju sa apsolutnim ličnim rekordom od 11.75 metara.

Dejan Rosić je skočio lični rekord sa motkom od 2.50 što mu je donelo šesto mesto, dok je u trci na 60 metara došao do sezonskog ostvarenja od 8.85 sekundi.

Antić osvojio bronzu
Šabački AŠK tempo takođe je predstavljao naš kraj, a bronzano odličje zaslužio je Teodor Antić u trci na 800 metara. Vreme 1 minut, 56 sekundi i sedam stotih delova sekunde.
Anastasija Bogićević je bila četvrta u bacanju kugle, a štafeta AŠK Tempa na četiri puta 400 metara zauzelaa je takođe četvrtu poziciju.

Za AŠK su još nastupali: Nikolina Jeremić, Milica Milojević, Nataša Perović, Lazar Kojić, Luka Obradović, Saša Pantić i Stanimir Savić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa