20. april 2023.20. apr 2023.
Uvek uz  sugrađane
AKCIJA GO SPS NA VELIKI PETAK

Uvek uz sugrađane

Naša vrata su otvorena za sve Šapčane koji dele naše ideale. Politika treba da služi za dobrobit građana, osluškivanje njihovih ideja i rad u njihovu korist
Gradski odbor Socijalističke partije Srbije podelom u crveno farbanih jaja na Veliki petak građanima Šapca česitao je Uskrs. Uprkos kiši koja je padala podeljeno je nekoliko stotina jaja.

Socijalisti su na štandu ispred Stare robne kuće razgovarali sa prolaznicima koji su im i postavili brojna pitanja.

SPS u Šapcu poslednjih meseci intenzivno radi na okupljanju članstva, kako starog, tako i novih, mladih ljudi. Ističu da žele da se okruže vrednim i četitim ljudima, koji baštine istinske levičarske vrednosti.

-SPS je stranka koja je uvek bila glas i snaga slabih i nemoćnih. Brinuli smo o onima kojima je to bilo najpotrebnije i to ćemo raditi i dalje. Poznato je da se zalažemo za društvo socijalne pravde utemeljeno na principima slobode i jednakosti, društvo u kom ljudi mogu da žive od poštenog rada. Videli smo tokom ove akcije da imamo veliku podršku među Šapčanima. Želimo da nam oni ukažu na to kako mi možemo bolje da radimo. Naša vrata su otvorena za sve Šapčane koji dele naše ideale. Politika treba da služi za dobrobit građana, osluškivanje njihovih ideja i rad u njihovu korist, kaže dr vet. med. Nikola Milutinović, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Šabac.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa