20. april 2023.20. apr 2023.
Ujedinjeni zarad istog cilja
ODRŽAN VASKRŠNjI BAZAR

Ujedinjeni zarad istog cilja

Prošle srede, u susret Vaskršnjim praznicima, u porti Hrama “Car Konstantin i carica Jelena” u Koceljevi održan je Vaskršnji bazar humanitarnog karatera koji su zajedno organizovali PU “Poletarac”, OŠ “Mića Stanojlović”, Srednja škola i Crveni krst.

Na štandovima su se, pored šarenih jaja, mogli naći brojni dekorativni predmeti inspirisani velikim hrišćanskim praznikom, ali i medenjaci, ručno rađeni sapuni, torbe i drugi proizvodi.

Među posetiocima bio je i predsednik opštine Koceljeva koji je istakao da je ovaj vid manifestacije na ponos opštine, te da je umeća i kreativnosti mladih i njihovih vaspitača i profesora i ovoga puta bilo na pretek.

–Verujem da će i narednih godina ova manifestacija biti uvek šarenolika i mesto gde su osmesi svih učesnika pokazatelj da sa radošću dočekujemo Vaskršnje praznike- poručio je Dušan Ilinčić.

Predstavnici osnovne škole su podsetili da je bazar bio prilika da se obrazovne i druge ustanove ujedine zbog istog cilja - negovanja humanosti i brige za one kojima je pomoć šire društvene zajednice potrebna.
V.Bošković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa