Инфо

Берза

  • aero 630 ▼ -2,33%
  • fint 529 ▲ 0,76%
  • impl 3.001 ⚫ 0,00%
  • niis 685 ⚫ 0,00%
(23. фебруар 2012.)
ЛДП ПРЕДЛАЖЕ ДРУГИ НАЧИН ЗА РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА

БЕЗ ДЕМАГОГИЈЕ И НЕРЕАЛНИХ ОБЕЋАЊА

Потребна нам је темељна реформа свих нивоа власти и организација у Србији, а суштина те реформе садржана је у „Преокрету“, који смо до сада једним делом успешно реализовали у Шапцу, истиче председник Окружног одбора Либерално-демократске партије, Милан Чичулић.
У новембру прошле године Либерално-демократска партија, у сарадњи са Српским покретом обнове и појединцима из цивилног друштва, представила је платформу “Преокрет“, а непосредно након тога тај програм сте промовисали широм Србије. Да ли сте задовољни подршком грађана Вашем програму и шта он суштински означава?
- “Преокрет“ представља идеју суштинске промене функционисања целе државе у сваком њеном сегменту, напуштање политике демагогије и лаких решења које грађани воле да чују а која нису реална. Морамо да се освестимо јер је опстанак нације у питању. Грађани то схватају и пружају нам масовну подршку.
Један део тог програма обухвата прилично радикалан приступ везан за статус Косова и Метохије, као и приближавање Србије НАТО пакту. Готово све остале странке залажу се за очување територијалне целовитости Србије и војну неутралност, те многи сматрају да ставови ЛДП не могу добити ширу друштвену подршку. Да ли можете да их демантујете?
- Ми се такође залажемо за очување територијалне целовитости Србије само што имамо намеру да проблем Косова решимо на нормалан начин уз дијалог и решења која су прихватљива за све стране а не да се тиме бавимо тако да би залуђивали грађане и добијали јефтине гласове што се данас дешава. Прича о војној неутралности такође лепо звучи, али није реална. Не може Србија бити изоловано острво у Европи.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa