22. jun 2023.22. jun 2023.
Foto: Fb stranica  predsednika Opštine Bogatić

Foto: Fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Mačvanska srednja škola u Bogatiću

Dodeljene diplome maturantima

Odeljenske starešine uručile su 160 diploma maturanatima. Četiri “Vukove diplome” uručio pomoćnik predsednika Opštine Bogatić Matija Milovanović
U sali Kulturno-obrazovnog centra u Bogatiću na tradicionalnoj svečanosti dodeljene su diplome maturantima “Mačvanske srednje škole”. Odeljenske starešine uručile su diplome o uspšeno završenom srednjem obrazovanju generaciji 2022/2023. koju je činilo 160 maturanata.

Četiri “Vukove diplome” pomoćnik predsednika Opštine Bogatić Matija Milovanović dodelio je najboljim učenicima koji su se tokom četvorogodišnjeg školovanja posebno istakli svojim uspehom i ocenama. Maturantima je čestitao uspešan završetak srednjoškolskog obrazovanja u ime lokalne samouprave i poželeo im uspeha u daljem obrazovanju, životu i radu.

Foto: Fb stranica predsednika Opštine Bogatić


-Ono što vam mogu s ponosom reći, kao bivši učenik ove škole, je da Mačvanska srednja škola pruža izuzetno kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje. Vi već od sutra otvarate jedno novo životno poglavlje i krećete u nove avanture i u još značajnije obaveze, bilo da nastavljate dalje školovanje ili tražite zaposlenje. Iskoristiću priliku da čestitam vama, ali i vašim profesorima i vašim roditeljima, jer su oni utkali deo sebe u kreiranju vaših ličnosti i onome što predstavljate danas- istakao je Milovanović.

Nosioci Vukove diplome su: Kristina Maksimović, Aleksandar Knežević, Nikola Jurišić i Miroslav Stojanović, koji je odlukom Nastavničkog veća proglašen za đaka generacije.
G.P.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa