13. jul 2023.13. jul 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

ČETVRTI TRKAČKI DAN NA ŠABAČKOM HIPODROMU

Huntress pobednica „Šabačkih omica“

„Mi se uvek nadamo i očekivali smo ovu pobedu“ rekla je Tamara Ivanišević iz Ergele “Zobnatica“. „Imali smo do kraja neizvesne trke, izbalansirane handikape, grla koja su dobro spremljena, tako da ćemo i na Šabačkim konjičkim svečanostima imati odlične galopere“ rekao je direktor Šabačkog hipodroma dr Aleksandar Peranović
Huntress AD “Zobnatice“ je pobednica trke dana “Šabačke omice“ četvrtog trkačkog dana na Šabačkom hipodromu. Pobedničko grlo jahao je Đorđe Perović, a trenirao Tanasković.
-Trka je nešto gde ne možemo uvek da budemo sasvim sigurni kakav će ishod doneti. Mi se uvek nadamo i očekivali smo ovu pobedu. Pripremamo se za Šabačke konjičke svečanosti gde smo uvek rado viđeni gosti, rekla je Tamara Ivanišević iz Ergele “Zobnatica“.

Drugo mesto u ovoj trci osvojila je Almighty Rave Štale “Salaš“ koju je jahao Milan Nikolić, a trenirao Duško Pajić. Treća je kroz cilj prošla Olimba Katarine i Jovane Milošević, sa džokejom Goranom Mešetovićem, a u treningu kod Duška Pajića. Mistic Bel u suvlasništvu Šendekovića je zauzela četvrto mesto, sa džokejom Ištvanom Kozmom, u treningu kod Tamare Šendeković.

Foto: "Glas Podrinja"


Na programu je bilo još pet trka. Pobednik prve trke “Ivanjdan“ bio je Auensir, Saše Markovića, sa džokejom Milanom Konkoljem, u treningu kod Mladenovića. Imperia je osvojila “Memorijal Miomire Minje Knežević“, a bio je to drugi trijumf za džokeja Milana Konkolja. Flitsch i Đorđe Perović pobedili su u “Šabačkom sprintu“, trećoj trci ovog trkačkog dana. Berrygar sa Goranom Mešetovićem u sedlu je bio najbrži u trci “Petrovdan“. “Memorijal Stefana Paunovića“ osvojio je Caravaggio sa Đorđem Perovićem.

Foto: "Glas Podrinja"


-Ovaj dan je u našem kalendaru bitan kao priprema za Šabačke konjičke svečanosti koje slede za dve nedelje. Imali smo do kraja neizvesne trke, izbalansirane handikape, grla koja su dobro spremljena, tako da ćemo i na Šabačkim konjičkim svečanostima imati odlične galopere. Sve je spremno, prošli su prvi i drugi upis, uveren sam da ćemo biti pune start mašine. Biće to kruna naše sezone i možda najbolje Svečanosti do sada, rekao je direktor Šabačkog hipodroma dr Aleksandar Peranović.
Šabačke konjičke svečanosti održaće se 22. i 23. jula.
M.M.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa