3. avgust 2023.3. avg 2023.
I. Lacković (foto: ARKUS)

I. Lacković (foto: ARKUS)

RUKOMET: EP ZA KADETKINjE

Švajcarska prvi rival

Prvi takmac Švajcarkinje. Završna faza priprema u Šapcu. Odigrano šest pripremnih mečeva. Medicinar predstavljaju dve rukometašice i trener
Ženska kadetska reprezentacija Srbije startuje danas (četvrtak, 3. avgust) na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori, a među odabranim reprezentativkama su i dve rukometašice šabačkog Medicinara, naravno, produkti klupske škole. Na levom krilu reprezentacije će dejstvovati Iva Lacković, dok će u konkurenciji za desnog beka biti Helena Petrić.

H. Petrić (foto: ARKUS)


Završni deo priprema reprezentativke su realizovale u Šapcu. U stručnom štabu selektora Zorana Barbulovića nalazi se i pomoćni trener Medicinara i trener mlađih kateogrija Vladimir Pavlović. Tokom priprema Srbija je odigrala dva meča u Austriji protiv tamošnje reprezentacije, dva puta se sastala sa Rumunijom u Karatašu, a i u Šapcu je igrala dvomeč, ponovo protiv Austrije (30:37 i 28:21).
U prvom kolu Srbija igra protiv Švajcarske u četvrtak, od 15:15. Dan kasnije sledi duel protiv Hrvatske, balkanski derbi je zakazan za 13:30, a u isto vreme, samo dva dana kasnije, 6. avgusta, Srbiju očekuje meč protiv Švedske. Dve najbolje ekipe će se plasirati u narednu fazu. Preostale dve ekipe takmičenje nastavljaju u plej aut rundi. Svaka ekipa će odigrati najmanje sedam utakmica.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa