3. avgust 2023.3. avg 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Gradonačelnik posetio meštane

Asfaltirana ulica Vladana Đorđevića u naselju Kamičak

„Postoje svi uslovi da građani ovde žive kao u centru grada. Želja nam je da do kraja sezone dođemo do stotog kilometra urađene putne infrastrukture“, rekao je gradonačelnik dr Aleksandar Pajić
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je prošle srede ulicu Vladana Đorđevića u naselju Kamičak, koja je asfaltirana u dužini od 310 metara. Grad je za tu namenu izdvojio 5,8 miliona dinara.

-Urađena ja kanalizacija, meštani su imali strpljenja da se uradi novi asfalt. U ovom naselju ima mnogo domaćinstava i dece koju je to naročito obradovalo. Grad je uložio 5,8 miliona dinara. Postoje svi uslovi da građani ovde žive kao u centru grada. Želja nam je da do kraja sezone dođemo do stotog kilometra urađene putne infrastrukture- rekao je Pajić.

Foto: "Glas Podrinja"


Milan Stefanović u toj ulici živi od šezdesete godine.

-Veliko je zadovoljstvo što je ovo prvi put da je ovo naselje nešto dobilo bez sopstvenih ulaganja. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi. Malo smo čekali, ali smo zaista dobili kvalitetan asfalt- naveo je on.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Kamičak Nikola Tomić istakao je da su meštani zadovoljni.

-Prošle godine smo uradili kanalizaciju, ove godine smo asfaltiranjem priveli radove kraju. Radimo u svim delovima Mesne zajednice, trenutno probijanje dve ulice u Kamičkoj bašti i u još nekim delovima vršimo nasipanje ulica. Odeljenje za puteve nam je izašlo u susret za sve za šta smo im se obratili- naveo je Tomić.
D.D.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa