3. avgust 2023.3. avg 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Vrednost radova 15 miliona dinara

Asfaltiran put u dužini od 1,5 kilometara u Donjoj Rumskoj

„Stvaramo približno iste uslove kao i u gradu za čestite, poštene ljude, devojke i mladiće koji žele ovde da ostanu da žive“, rekao je gradonačelnik dr Aleksandar Pajić
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je prošle srede meštane u ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Donjoj Rumskoj, koja je dobila asfalt u dužini od 1,5 kilometara. Vrednost radova je 15 miliona dinara.

On je zahvalio stanovnicima tog naselja na strpljenju i razumevanju dok se radovi nisu okončali.

-Ovaj put znači povezivanje sa glavnim putnim pravcem prema Šapcu, njihovo jednostavnije funkcionisanje u okviru mesta i lakšu distribuciju njihovih poljoprivrednih proizvoda prema gradskom području. Stvaramo približno iste uslove kao i u gradu za čestite, poštene ljude, devojke i mladiće koji žele ovde da ostanu da žive. Do kraja građevinske sezone žurimo ka stotom urađenom kilometru, a radi se i na selu i u gradu- rekao je gradonačelnik.

Foto: "Glas Podrinja"


Predsednik Saveta Mesne zajednice Miloš Đerić istakao je da su dugo godina čekali asfalt.

-Zahvalni smo Gradskoj upravi, mnogo omladine ovde ima kojoj to mnogo znači. Imamo asfalt, vodu i struju. Voće i povrće nam je zbog lošeg puta bilo u drugoj klasi, a sad zbog stabilnijeg prolaska to će biti značajno bolje. Ovde ima 17 kuća, oko 70 stanovnika- naveo je Đerić.
D.D.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa