19. oktobar 2023.19. okt 2023.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

KUP VOJVODINE

Zlato za Lenu i Hektora, Aleksandru i Lala

Ptredstavnici KK „Taur“, Srednje poljoprivredne škole iz Šapca imali su zapažen nastup na trodnevnom Kupu Vojvodine održanom od 13. do 15. oktobra u Novom Sadu. Prvog dana u prvoj utakmici zlato je osvojila Lena Kijurina sa Hektorom, dok je drugog i trećeg dana takmičenja isti uspeh zabeležila Aleksandra Stanojević sa Lalom. Poslednjeg dana takmičenja. Ognjen Janković sa Kingom ima prolaze osnovni parkur najteže utakmice bez greške, ali u baražu ostaju bez medalje i završavaju na četvrtom mestu.

Odličan nastup poslednjeg dana takmičenja
Na završnom danu takmičenja za Kup Vojvodine predstavnici KK “Taur” su, kako navode iz Kluba, imali odličan nastup, ali je samo Aleksandra Stanojević sa Lalom uspela da se okiti zlatnom medaljom u prvoj utakmici dana.

Aleksandra Stanojević i Lale, Foto: KK "Taur"


U drugoj utakmici Kasijana Marković i Zaldi su prošli parkur bez greške, ali u baražu nisu uspeli doći do medalje, dok u trećoj utakmici,Jovana Arsenović i Karma takođe apsolviraju svoj parkur bez greške, ali ih Jovanin pad u baražu zaustavlja na putu do medalje.

I na kraju,u najtežoj četvrtoj utakmici, Ognjen Janković i King idu bez greške osnovni parkur, ali u baražu ostaju bez medalje na četvrtom mestu.

Ognjen Janković i King, Foto: KK "Taur"


-Ostaje žal sto ovi izuzetni nastupi naših takmičara nisu završeni sa još ponekom medaljom, ali malo nam je danas zafalilo sportske sreće- poručili su iz KK „Taur“.

Drugi dan, jedno zlato
Najmlađa takmičarka KK „Taur“ Aleksandra Stanojević sa Lalom, osvojila je zlato u prvoj utakmici drugog dana Kup Vojvodine, što joj je bila osma zlatna medalja ove sezone, dok je sutra dan uzela i devetu. U trećoj utakmici su nastupale Jovana Arsenović sa Tajanom i Kasijana Marković sa Zaldijem.Jovana je imala jedno rušenje i zauzela peto mesto u konkurenciji dvadesettri takmičara, dok je Kasijana isključena zbog pada.

U četvrtoj, najtežoj utakmici, drugog dana, nastupao je Ognjen Janković sa Kingom, imao dva rušenja ali uspeo da zauzme četvrto mesto. Falilo mu je malo sreće da osvoji medalju u izuzetnoj konkurenciji.

Lena Kijurina i Hektor, Foto: KK "Taur"


Prvi dan, jedno zlato
Lena Kijurina sa Hektorom, osvojila je prvog dana Kupa Vojvodine u prvoj utakmici zlatnu medalju za KK “Taur”. Za konjički klub Srednje poljoprivredne škole iz Šapca u prvoj utakmici prvog dana kupa Vojvodine, nastupale su četiri najmlađe takmičarke: Lena Kijurina, Kira Stupar, Nina Nenadović i Aleksandra Simić. Zlatnu medalju je osvojila Lena Kijurina sa Hektorom, dok su ostale takmičarke ostale bez plasmana.

U drugoj utakmici, prvog dana, Ognjen Janković je sa Tadeom bez greške završio osnovni parkur i plasirao se u baraž,ali u borbi za medalje je imao jedno rušenje i ostao bez plasmana.
G.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa