23. novembar 2023.23. nov 2023.
„Govorite  bez reči”
U Centru za stručno usavrašavanje

„Govorite bez reči”

Radionica o neverbalnoj komunikaciji i govoru tela „Govorite bez reči- dekodiranje umetnosti neverbalne komunikacije“, biće održana u subotu u 10 sati u Centru za stručno usavršavanje Šabac. Ovaj jedinstveni događaj donosi trener govora tela i mikro izraza, Stojan Novaković, ovlašćen od vodeće kompanije b+ na svetu „Center for Body Language“. U svetu u kome efikasna komunikacija prevazilazi reči, razumevanje i iskorištavanje moći neverbalnih znakova je od suštinskog značaja.

Ova radionica će učesnike opremiti dragocenim uvidima u nijanse neverbalne komunikacije,omogućavajući im da unaprede međuljudske veštine, bilo u obrazovnim, korporativnim ili ličnim okruženjima. Prisutni će biti u prilici da: istraže suptilnosti govora tela i mikro izraza, saznaju šta je u stvari neverbalna komunikacije i njen značaj i poboljšaju svoju sposobnost da razumeju i povežu se sa drugima, steknu uvid u uticaj neverbalne komunikacije u različitim kontekstima.


Novaković u ovu radionicu, namenjenu profesorima, nastavnicima, vaspitačima, poslovnim ljudima, studentima, donosi bogato iskustvo i stručnost, obučavajući pojedince iz različitih sredina. Njegove dinamične i interaktivne sesije obećavaju zanimljivo i prosvetljujuće iskustvo za sve učesnike. Radionica traje sat i 30 minuta, a učešće je besplatno. Svi zainteresovani da unaprede svoje komunikacijske veštine mogu se prijaviti putem linka:
https://forms.gle/LUB3rXp272Z75LdGA

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa