14. decembar 2023.14. dec 2023.
Proleće nade
FUDBAL: OMLADINCI

Proleće nade

Remi protiv Smedereva na domaćem terenu, uz poraz u Ivanjici koji mu je prethodio, udaljio je omladince Mačve od borbe za prvo mesto u Prvoj omladinskoj ligi FSRZS i mesta u elitnom rangu. Milanovački Metalac je vodeći i trenutno ima osam bodova više od Šapčana. Ipak, optimizam crveno-crnima daje činjenica da će na proleće sve ekipe iz vrha, odnosno lider Metalac, drugoplasirani Borac, kao i četvrtoplasirani Javor gostovati u Šapcu. Gost će biti i valjevska Budućnost Krušik. Metalac mora i u Čačak i u Ivanjicu i Šabac.

Ove sezone ne postoji niži rang za omladince na području kolubarskog i mačvanskog okruga, te su oni koji imaju ekipe u ovoj kategoriji prinuđeni da igraju zapadno moravsku grupu. Omladinci Mačve iz Bogatića su jedini predstavnici Mačve i trenutno zauzimaju osmo mesto nakon 11 kola. Počeli su odlično, ali su doživeli pet poraza u šest kola. Ipak, polusezonu su završili ubedljivom pobedom nad Zlatiborom.

Interesantno je da u najvišem omladinskom rangu tabelu predvodi IMT Rakovica sa osam bodova više od Čukaričkog, Patizan i Zvezda su na naredne dve pozicije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa