14. decembar 2023.14. dec 2023.
Završno godišnje okupljanje
Udruženje penzionera opštine Vladimirci

Završno godišnje okupljanje

Čelnici Udruženja penzionera opštine Vladimirci predsednik Mirko Lazarević i sekretar Milutin Jovanović su u Domu učenika Posavotamnavske srednje škole ugostili par stotina žitelja trećeg doba u prijatnoj atmosferi uz evociranje uspomena ali i uz pesmu i igru. Kako dolikuje završnom okupljanju Lazarević se zahvalio svima, pre svega lokalnoj samoupravi na izdašnoj pomoći u uređenju prostorija i na prisustvu ovom skupu predsednika Privremenog organa opštine Vladimirci Gorana Zarića, člana Privremenog organa opštine Vladimirci Rada Kovačevića te upravljačkog tima koji na svakom koraku prate potrebe penzionera uz punu posvećenost njihovim problemima.

Predsednik Udruženja penzionera opštine Vladimirci Mirko Lazarević je izneo zanimljiv predlog da svi penzioneri sa teritorije opštine Vladimirci simboličnu sumu preko penzionih čekova opredele za Udruženje kako bi se lepeza usluga učinila bogatijom a ovakvi skupovi bili, kao i eskurzije, češći i iz dana u dan sve primereniji potrebama žitelja trećeg doba.


Među prisutnim penzionerima čule su se samo reči hvale za okupljanje koje bi, opet po njima, trebalo biti i češće. Od Vlade Milinkovića iz Vučevice, Mije Jankovića iz Kujavice, Radiše Popovića iz Prova, Ljube Isailovića iz Belotića, Ljubine Koviljčić iz Jalovika, Miloša Stefanovića iz Trbušca, Ljiljane Petrović iz Debrca svi su izrazili nadu da će se družiti češće jer ovako nešto naprosto ne sme da stane.



Hvala je išla i na račun lokalne samouprave i upravnice Doma učenika Tamare Obrenović koja se pobrinula da skup protekne bez ijedne primedbe u besprekornoj usluzi na svakom koraku.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa