4. januar 2024.4. jan 2024.
Za bolju 2024.
FUDBAL: SU DELKE FUDBAL

Za bolju 2024.

Sportsko udruženje „Delke fudbal“, po svemu sudeći, postaje putujući kolektiv koji će imati svoju selekciju spremnu da nastupi na različitim fudbalskim revijama i humanitarnim akcijama gde bude pozvano.

-Imaćemo svoju selekciju za nastupe u Srbiji i inostranstvu, a poziv je otvoren za sve sportske prijatelje da budu deo naše humanitarne selkcije. Delke fudbal ima svoju misiju i od nje ne odustaje. Razočaran sam nekim ljudima koje sam smatrao sportskim prijateljima iz okruga, a koji su ostali po strani – ističe Delić zahvalivši se na podršci čelnicima FS Zapadne Srbije, kao i donaciji lopti.
Prethodne godine SU „Delke fudbal“ nije bio na budžetu Opštine. Planovi nisu ostvareni, otkazano je pet planiranih revija fudbala koje su, uz promociju mladih igrača i trenera, odnosno edukaciju, trebale da imaju i humanitarni karakter. Ipak, ističu u Delke fudbalu, morale su biti otkazane bez odgovora na molbe za korišćenje terena. Na kraju godine odobrena je jednokratna pomoć Udruženju kako bi pokrila troškove otkazanih događaja. Iako nije bilo planirane humanitarne revije Delke fudbal je uplatio pomoć Draganu Saviću Cvikiju za pomoć u lečenju.

-Nadu nam je dao novi predsednik Mačve iz Bogatića Slavko Peković koji poznaje naš rad i dao nam je obećanje da će biti podrška dokle god je na čelu kluba u vidu korišćenja terena, rekvizita. Svaka aktivnost je promocija i naše opštine gde mogu gostovati i gde su gostovali eminenti stručnjaci iz regiona. Nadam se da ćemo potpisati ugovor o tehničkoj saradnji sa FK Mačva Bogatić i da ćemo u sledećoj godini organizovati brojne događaje na teritoriji matične opštine. Zadovoljstvo mi je da istaknem da smo poznatom menadžeru Raši Bebiću i Uglješi Grguru dodeli status počasnog člana SU Delke fudbal za svu podršku i pomoć u radu – dodaje Delić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa