25. april 2024.25. apr 2024.
Foto: Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

Foto: Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

Besplatni udžbenici svim prvacima u Opštini Bogatić

Svi prvaci sa teritorije Opštine Bogatić, koji naredne školske godine polaze u školu, dobiće besplatne udžbenike. Ovo je u saopštenju naveo predsednik Opštine Milan Damnjanović.

-Poštovani građani opštine Bogatić, dragi budući prvaci i roditelji prvaka, obaveštavamo vas da će i u narednoj školskoj godini svi učenici koji polaze u prvi razred na teritoriji opštine Bogatić dobiti besplatne udžbenike. Zahvaljujući bespovratnim sredstvima za koje je opština konkurisala kod Ministarstva za demografiju i brigu o porodici, 60 posto ukupnog iznosa za nabavku knjiga finansiraće resorno Ministarsvo, a ostatak je opredeljen iz budžeta opštine Bogatić. Budući da je počelo testiranje i da već imamo prve upisane prvake, koristim priliku da čestitam roditeljima i prvacima i da vas obavestim da će naše prvake u klupama dočekati i udžbenici usklađeni sa nastavnim planom i programom.

Nastavljamo praksu koja se i prošle godine pokazala kao veoma dobra, u nadi da će ovaj dar naše prvake stimulisati da svoju prvu veliku obavezu shvate ozbiljno, da će vredno učiti na radost i zadovoljstvo roditelja- stoji u Damnjanovićevom saopštenju.
Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa