Info

25. april 2024.25. apr 2024.
Borba dok šansa postoji

Borba dok šansa postoji

FUDBAL: PRVA LIGA – PLEJ OF

Baraž san živi

Pobeda dovela Mačvu poziciju više na tabeli. Pobede čuvaju baraž nadu. U Mitrovici protiv tradicije i Radničkog
Nikada nije loš trenutak za gol, ali neki su bolji od drugih. Gol u nadoknadi prvog dela je destabilizovao rivala, a onda majstorija Novakovića sa polovine terena dotukla Grafičar obezbedivši Mačvi novu pobedu, još jedan meč u nizu bez poraza i čuvanje nade u baraž. April je bio izvanredan za crveno-crne i treba ga zaokružiti sa bodovima i u Mitrovici.

L. Pejović


Radnički je porazom od Smedereva ostao bez realnih šansi za uključivanje u baraž bitku, kao i Grafičar, ali komšijski derbi ipak je nešto posebno i biće to utakmica u kojoj će oba tima igrati kao da im je taj meč odlučujići. Mačva igra i protiv tradicije, tri godine ne zna za uspeh u susedstvu. Tri meča, tri porazaz, bez postignutog gola. Zbog kartona u sastavu neće biti Novakovića i Adamovića, Radunović i Savković se tek vraćaju treninzima, dok će ponovo u konkurenciji biti Vraštanović.

Mačva – Grafičar 2:0 (1:0)
Stadion Mačve. Gledalaca: 1.000. Gl. sudija: L. Pršić (Kruševac); pomoćnici: Hrutka (BG) i Kalezić (Paraćin). Strelci: Pejović u 45+2 i Novaković u 64. minutu. Žuti kartoni: Novaković, Adamović, Jevtić (Mačva); Vukičević (Grafičar)
MAČVA: Gočmanac, Marković, Jevtić, Ristivojević, Stevanović, Jovović (Sladojević), Adamović (Stanojević), Novaković, Mijailović (Ristić), Abdullahi, Pejović.


-Proslavili smo posle meča i odmah se okrenuli sledećem. Dok postoji šansa za baraž, borićemo se i svaka pobeda je korak u tom cilju i u svakom sledećem meču je potreban trijumf, jasno je i šta želimo protiv Radničkog. Tvrd, nezgodan tim, malo golova postiže, malo i prima, ali znamo šta želimo –rekao je trener Nemanja Glušica.

Inđija je, za vikend, u Ubu, Smederevo u Beogradu, a OFK u Odžacima. U sredu, 1. maja, Mačva igra u Smederevu, možda i meč sezone, ukoliko slavi u Mitrovici, a potom, nakon vaskršnjeg vikenda, 8. maja dolazi OFK Beograd u Šabac.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa