Info

25. april 2024.25. apr 2024.
Sada bez presije: N. Ličanin (foto: VK Šabac fb)

Sada bez presije: N. Ličanin (foto: VK Šabac fb)

VATERPOLO: POLUFINALE PLEJ OFA

Protiv nepobedivih

Novi Beograd ima maksimalan učinak na domaćij sceni. Jedino iznenađenje je kada Novi Beograd ne osvoji trofej. Šabac kompletan želi da dokaže kvalitet u sezoni gde je već napravljen korak napred
Novu fazu sezone Šabac je okončao na najbolji način. Dve pobede na kraju, jedan trijumf protiv učesnika Lige šampiona i na krilima uspeha ulazak u polufinale, nakon jedne sezone pauze. Protiv Zvezde je bila velika pobeda, nad Vukovima rutinska i sada sledi nokaut faza.

Rival u polufinalu Novi Beograd. To je tim koji je do sada, na domaćoj sceni, ostvario sve pobede! u dva takmičenja završena osvojio Kup i Regionalnu ligu i to nije podvig, jer je tim sastavljen da osvoji sva takmičenja u kojima nastupa, ukljuujući i Ligu šampiona i sve neosvojeno je iznenađenje.

Vukovi – Šabac Eliksir 12:15 (1:4, 3:3, 3:6, 5:2)
ŠABAC: Živojinović, Babić, Novaković, Tomić, Kopcev , Krug 1, Barać 1, Stanić 5. Mačić, Dragović 1, Stojanović 4, Korać, Gavrilović, Toholj 3

-Jasno je svima koju snagu ima Novi Beograd. Pritisak ne postoji na nas, međutim u dve utakmice na Graskom bazenu bili smo čitav meč ravnopravni, imali i prednost. Bili smo najbliži od svih timova da ih savladamo u domaćim takmičenjima. Trudićemo se da ponovimo takav nastup i da iznenadimo . Vraća se Repanović, bićemo kompletni i željni nadmetanja sa najboljima – istakao je trener Nemanja Ličanin.

Šabac Elikisir – C. Zvezda 12:11 (5:2, 4:2, 1:3, 2:4)
ŠABAC ELIKSIR: Živojinović, Babić, Novaković, Tomić 2, Kopcev, Krug 1, Barać 1, Stanić 3, Mačić 3, Dragović, Stojanović 1, Korać, Gavrilović, Toholj 1.


Šabac Eliksir je ove sezone poražen 10:8 i 11:9 od Novog Beograda u Šapcu, u duelima Super lige i četvrtfinala Kupa. Novobeograđani su bili ubedljivi na domaćem terenu. Prvi meč je 30. aprila, između važnih duela NB u Ligi šampiona protiv Pro Reka i Marseja. Drugi je u Šapcu 8. maja, nekoliko dana kasnije je odlučujući duel u Beogradu, ukoliko bude bilo potrebe za njim. Zvezda i Radnički su rivali u drugom polufinalu. Svi već vide NB i CZ u finalu, ali konačan odgovor daje bazen.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa