9. maj 2024.9. maj 2024.
M’plastika (do 14) – prvaci RSV

M’plastika (do 14) – prvaci RSV

RUKOMET: MP – PLAĐE KATEGORIJE

Tri finala

Selekcija Metaloplastike do 14 godina obezbedila je titulu i uz pehar Rukometnog saveza Vojvidine plasman u finale Prvenstva Srbije gde će uz još 11 ekipa voditi borbu za odbranu titule šampiona. Plavi su u 18 kola ostvarili isto toliko pobeda, a o dominaciji govori i podatak da je drugoplasirana Vojvodina deset bodova iza. Uz pomenute na državno prvenstvo su se plasirali još Mladost Temerin i Dinamo Pančevo. Pojedinačne trofeje od igrača Metaloplastike zaslužili su Uroš Stefanović, najkorisniji igrač i Aleksandar Jekić najbolji golman Lige. Predvodio ih je trener Miloš Mitrović.

Državni turnir je već 18. i 19. maja.

Igrači do 16 godina takođe će igrati u državnom finalu (1. i 2. juna). Oni su sezonu završili na drugom mestu, iza novosadske Vojvodine, što je bilo dovoljno za plasman na naredni nivo. Metaloplastika i u ovoj kategoriji ima najboljeg golmana, reč je o kadetskom reprezentativcu Vanji Damnjanoviću. Predvode ih Aleksić i Kažić.

Tim do 12 godina će poslednja dva meča odigrati predstojećeg vikenda. Siguran je na vrhu i samo ih još teorija odvaja od finala (25. i 26. maj), ali je realno da budu i oni šampioni i kao takvi brane i nacionalnu titulu od prethodnog leta. U Crvenki igraju protiv Potisja i Vojvodine. Trenutno su lideri na tabeli sa samo jednim porazom.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa