16. maj 2024.16. maj 2024.
KK „Taur“

KK „Taur“

Uskršnji turnir u preskakanju prepona na Beogradskom hipodromu:

Tri zlata za „Taur“

U drugoj brzinskoj utakmici u konkurenciji od 24 učesnika, Jovana Arsenović i Zaldi najbolji i najbrži bez greške. U još bržoj kategoriji, u konkurenciji od 17 takmičara, Zaldi i Jovana, ponovo prvi. Za Kiru Stupar zlato u kategoriji najmlađih
Predstavnici KK „Taur“ osvojili su tri zlatne medalje na Uskršnjem turniru u preskakanju prepona, održanom u subotu na Beogradskom hipodromu.

- Prvo su nastupali najmlađi, a nas su predstavljali Jovana Aleksić, prvi put u karijeri), Nina Nenadović, Aleksandra Stanojević i Kira Stupar, koja je bila najbolja i osvojila zlatnu medalju- navode iz KK „Taur“ i dodaju:

KK „Taur“


-U drugoj, brzinskoj utakmici predstavljala nas je Jovana Arsenović, prošlogodišnji đak generacije SPŠ i u konkurenciji 24 takmičara prošla parkur bez greške i pobedila u najboljem vremenu. Ali to nije bilo sve od nje danas. Zajedno sa Ognjenom Jankovićem nastupa u još višoj i zahtevnijoj utakmici, u konkurenciji 17 takmičara. Iako smo od Ognjena ovaj put očekivali medalju, ipak Jovana i njen Zaldi ponovo idu bez greške i opet najbrže i osvajaju svoje drugo zlato i drugi pehar danas.

KK „Taur“


Ovacije za Jovanu i ovacije za Taur, dvaput u istom danu.
KK „Taur“

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa