23. maj 2024.23. maj 2024.
Kroz Srbiju kros stigao u Vladimirce
Osnovna škola Žika Popović Vladimirci

Kroz Srbiju kros stigao u Vladimirce

Kros RTS-a kroz Srbiju, protekle sedmice je imao stanicu u Vladimircima,tačnije u OŠ Žika Popović u ogledanju osnovaca od prvog do osmog razreda. U besprekornoj organizaciji direktor škole i njegov zamenik Stanko Gligorić i Marko Mihailović prst upiru i nastavnika fizičkog Aleksandra Jakovljevića koji je do u tančine organizovao takmičenje.

Prva mesta od prvog do osmog razreda su pripala malenim damama i dečacima prvog razreda Nađi Gagić i Vanji Aleksić, drugog razreda Ireni Stanišić i Ognjenu Pajić, trećem razredu Jeleni Pantelić i Teodoru Jevtić,četvrtom Nataši Pavlović i Luki Petrović.



Među starijima u petom razredu prvi su bili Teodora Isailović i Nikola Jovišević, šestom razredu Neda Milovanović i Dragan Dimitrić, sedmog Bojana Mitrović i Luka Vasiljević a osmog Marija Lazarević i Darko Jović.

I svako izdvojeno odeljenje je imalo svoj kros gde su učitelji i nastavnici imali odličnu organizaciju a kao pokazatelj je škola u Belotiću gde je kros održan na fudbalskom igralištu. Sve u svemu kros je organizovan tako da se ne bi postidele ni mnogo veće sredine.
S.K.

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa