19. jul 2012.19. jul 2012.
IZMEĐU REDOVA

PRELAZNI ROK

Prelazni rok za političare u Srbiji, uprkos letnjim odmorima, još nije završen. Neki “radikali“ postali su “napredni“, neke “demokrate“ sad igraju za “ujedinjene“ a neki iz podsaveza nastupaće za “socijaliste“... Igraćemo se još.
Ima predloga da se u Srbiji više ne održavaju izbori. Jeftinije je, praktičnije a i čemu birati kad može ovako. Toma, Ivica, Mlađa, Vučić, Krkobabić, i pomalo Palma. Pa opet, pomalo Palma, Toma, Ivica, ... i naravno Džej.
Neki naši političari ako nisu u vlasti misle da treba da budu i protiv naroda, grle se sa tamo nekim. Ima primera. Srpskih.
Trebalo bi deci objasniti da u životu nije isto kao u politici. Nisu u životu oni najgori, najčešće i najbolji.
Nedavno su u jednom srpskom gradu pohapšeni neki prosvetari koji su falsifikovali diplome. Samo nekoliko i samo u jednom gradu.
A šta li smo mi sad mislili da se više neće kažnjavati to izdavanje lažnih diploma.
U nekim gradovima Srbije organizovana kampanja usvajanja pasa. I ako ništa nema sa tim, u istoj toj Srbiji, u poslednje vreme na ulici pronađeno nekoliko novorođenčadi.
Kome li je ovo čovečanstvo veći prijatelj, psima ili ljudima.
Bivši italijanski premijer Berluskoni najavio da se vraća u politiku. Izgleda da mu je ona klinka sa kojom se spanđao sad postala punoletna.
Pa Srbija sad ima i akademiju debelih. Do duše televizijsku, al“™ akademija je akademija. Za očekivati je da sad ovi novopečeni akademci jednog dana, po ugledu na one prave, načine memorandum i opet zakuvaju neku čorbu. Jer, debeli ne razmišljaju da je neko zbog njih ostao mršav!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa