28. februar 2013.28. feb 2013.
KOŠARKA: ŠAPČANKE ISPALE U KUPU

VOJVODINA PREJAKA

Vojvodina NIS-Šabac 87:60 (18:11, 17:14, 30:16, 22:19)
Lazarevac. SC Kolubara. Gledalaca 200. Sudije Pavlica, Panić i Mrđa
Vojvodina NIS: Popović 25, Čorto, Bošković 8, Krnjetin, Zeković, Piper 4, Halimić 6, Ćirić, Šešnić 15, Bučevac 7, Ivančević 4, Matović 18.
Šabac: Vuković 12, Stepanović 4, Adamović 7, Daskalović, Velisavljević 12, Zolotić 12, Maletić 1, Stanković 6, Ćosić, Ćirić 2, Šubašić, Vidaković 4.
Šapčanke su u Lazarevac otišle bez bele zastave i u prve dve četvrtine su pružale snažan otpor favorizovanoj ekipi Vojvodine. U trećoj četvrtini su zaigrale još bolje i pitanje pobednika je bilo rešeno jer je prednost bila ogromna. U finišu meča košarkašice Šapca su zaigrale malo bolje ali nisu uspele da smanje ogromnu prednost Vojvodine.
- Ekipe koje su igrale regionalnu ligu mnogo su kvalitetnije od nas. Mi u susretima sa njima moramo još da učimo ali i brzo izvlačimo pouke. Strah od imena rivala ne sme da se pokazuje i te utakmice moramo igrati sa više borbenosti i žara. Nije sporno da je Vojvodina bolja ali je razlika mogla da bude i dosta manja-želeo je kaže na početku razgovora Dejan Popović.
Za desetak dana očekuju vas utakmice sa ekipom Partizana u okviru plej-o fa.
-To je trenutno naša najbolja ekipa a činjenica je da dominiraju i u regionalnom takmičenju. Predvodi ih naša selektorka Marina Maljković i svesni smo da je kvalitet na njihovoj strani a mi nemamo šta da izgubimo i pokušaćemo da izvučemo što časniji poraz.
Renata Ćosić je o predstojećim mečevima rekla:
- Utakmice sa Partizanom biće jedno veliko iskustvo za nas kao mlad tim. Kroz ovakve mečeve možemo samo da napredujemo i oni će biti ulog za budućnost. Ako ostanemo na okupu u narednoj sezoni sa našim najboljim timovima pokazivaćemo još bolje partije i možda odemo korak dalje nego ove godine. Mi ćemo pokušati da damo sve od sebe a ako izgubimo nadam se da se nećemo sramotiti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa