14. mart 2013.14. mar 2013.
OŠ „NIKOLAJ VELIMIROVIĆ“

USPEŠAN TAKMIČARSKI START

Poznata po letnjim i zimskim matematičkim kampovima OŠ „Nikolaj Velimirović“ imala je mnogobrojne uspehe na takmičenjima u Srbiji, ali i predstavnika na prošlogodišnjoj Balkanijadi. Zato ne čudi činjenica što su na Opštinskom takmičenju iz ovog predmeta 3. marta osvojili 63 mesta od 199
Najmasovnije takmičenje kada su u pitanju osnovne škole okupilo je oko petsto učenika iz svih gradskih škola. Zahvaljujući kolektivu OŠ „Nikolaj Velimirović“ i dobroj organizacija prema propozicijama Ministarstva prosvete i Društva matematičara stvoreni su odlični uslovi za sve učenike što je doprinelo i ostvarivanju dobrih rezultata.
- Istakla bih da je taj dobar rezultat posledica izuzetne saradnje nastavnika predmetne i razredne nastave, činjenice da se u školi baš matematika jako puno radi, ali i da mnogo učenika uzima učešće i u zimskom i letnjem kampu gde se ti zadaci koji se pojavljuju na takmičenjima rade. Radi se na svim poljima. Učenici postižu poprilično dobre rezultate. Sa decom koja su nadarena i imaju želje i ljubavi prema predmetu radi se više, odnosno ide se u susret onome što se na takmičenjima traži. Mioljub Isailović, ali i ostale kolege Vladimir Mihailović, Danica Isailović, Mirjana Obradović, Vesna Ribić, onda praktično svi učitelji trećeg i četvrtog razreda, imaju učenike sa nekim osvojenim mestima. Ova godina nam je izuzetno uspešna ne samo kada je matematika u pitanju. Do sada smo osvojili 110 mesta na takmičenjima iz svih predmeta. Želja nam je da se deca afirmišu u oblastima za koje imaju sklonosti ““ rekla je Vesna Živanović, direktorka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa