Info

13. jun 2013.13. jun 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI

VUKOVCIMA VREDNI POKLONI

Opština Vladimirci na kraju školske godine redovno daruje nosioce Vukove nagrade i đaka generacije Posavotamnavske srednje škole te dobitnike raznih nagrada na takmičenjima Predsednik opštine Vladica Marković i predsednik SO Dragan Simeunović podelili su priznanja koja je pripremila lokalna samouprava sa željom da se i dalje kvalitetno usavršavaju i vrate u svoju matičnu opštinu da naučeno pretoče u kvalitetniji život.
- Mi smo kada su mladi u pitanju osetljivi i eto nagrada najboljima u vidu knjiga, novčanog iznosa od 10.000 dinara i letovanja o trošku opštine te priznanja u pisanoj formi. Sve sa ciljem da im ostanemo u lepoj uspomeni i da nam se vrate bogatiji za znanje i pomognu da opština zakorača u bolju budućnost, zadovoljan je bio Marković.
Iz OŠ “Žika Popović“ nagrade su dobili: Dušan Petrović, Tamara Popović, Marko Kojići, Sanja Lekić, Ana Stanojević i đak generacije Dunja Grubić dok su iz škole “Jovan Cvijić“ nagrade zavredeli: Vunka Sekulić, Marija Mijailović, Nikola Ninković, Tamara Milošević i đak generacije Ana Vitomirović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa