13. jun 2013.13. jun 2013.
SKUPŠTINA GRADA ŠAPCA USVOJILA

ZAVRŠNI RAČUN

Od važnijih odluka usvojen završni račun budžeta grada za 2012. godinu, izveštaji poslovanja javnih preduzeća za istu i Deklaracija protiv korišćenja, uzgoja i prometa genetski modifikovanih organizama na teritoriji Šapca
Redovna šesta sednica Skupštine grada Šapca održana je prošlog petka u amfiteatru Visoke poljoprivredne škole. Za razliku od prošlog zasedanja, ovaj put su u radu učestvovali i predstavnici opozicije koji su na samom početku ukazali na povredu poslovnika.
-Pojedini članovi našeg odborničkog tima, materijal za Skupštinu su dobili dva ili tri dana pre zasedanja, što je suprotno Poslovniku koji predviđa da svi odbornici dobiju materijal najmanje sedam dana ranije. Tražili smo da se nepravilnosti otklone i sednica zakaže za neki drugi dan, međutim naše primedbe su usvojene ali Skupština je nastavila sa radom ““ ističe poslanica i odbornica SNS Tanja Radovanović, i izražava zadovoljstvo što je gradska Skupština konačno imala pravu ulogu.
-Opozicija je konačno konstruktivno učestvovala u radu, a građani su imali priliku da vide dobre i loše strane vladajuće koalicije, ali i da se uvere da SNS u Šapcu ima kvalitetne kadrove, tvrdi Radovanovićeva.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa