11. jul 2013.11. jul 2013.
DIREKCIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLjIŠTE, PUTEVE I IZGRADNjU OPŠTINE BOGATIĆ

URAĐENO DOSTA POSLA

Na lokalne puteve izvučeno 2.700 metara kubnih šljunka. Krpljene udarne rupe na lokalnim putevima i ulicama u dužini od oko 186 kilometara, a za asfaltiranje preostalo još 750 tona mase
Dosta smo od početka ove godine radili na zaštiti životne sredine koja obuhvata: uklanjanje divljih deponija smeća po nalogu komunalnog inspektora i stručne službe Direkcije, potom održavamo privremene deponije smeća po mesnim zajednicama. To obuhvata prolećno i jesenje čišćenje, koje je završeno, a u nekim mesnim zajednicama radili smo i po drugi put, zbog nesavesnih građana. Radimo svakodnevno i uređenje prve zone Bogatića po ugovoru sa JKP, kaže na početku razgovora Siniša Puzić, direktor Direkcije za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju opštine Bogatić.
U Direkciji je potpuno radna atmosfera od početka godine.
- Šljunčili smo lokalne puteve u ukupnoj dužini od 70 kilometara. Do sada je na njih izvučeno 2.700 metara kubnih šljunka. Uređen je pružni prelaz Dublje - Železnička stanica. Za šljunčenje nekategorisanih puteva (svaka mesna zajednica dobila je po jedan put) na raspolaganju im je milion i po dinara, dodaje Puzić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa