28. novembar 2013.28. nov 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

OPRAVDALI OČEKIVANjA

Šapine ““ Mačva 1:1 (0:1)
Stadion Šapine, gledalaca 500. Sudija: Bojan Burojević (Čačak). Strelci: Milovanović u 55. za Šapine i Pejović u 20. Minutu za Mačvu. Žuti kartoni: Matić, Mišić (Šapine), Spasenović, Gemović i Milinković (Mačva). Crveni karton: Milanović (rezervni igrač- Šapine) 89 minut.
Šapine: Nikolić, Rakić, Prodanović, Matić, Mišić, Slo. Nastasović, Jovanović, Bogićević (Gajić), Nikolajević (Stojanović), Sa. Nastasović (Milosavljević), Milovanović.
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, I. Radovanović (Jovanović), A. Radovanović, Đukanović, Vidić, Milutinović (Takovac), Gemović (Matić), Milinković, Ristivojević.
Šapčani su izborili remi na gostovanju u srcu Stiga, tako da su na pauzu do prolećnog dela šampionata otišli kao lideri na tabeli i opravdali očekivanja. U Šapinama, sa neugodnim protivnikom, Mačva je imala prednost na kraju prvog poluvremena, koju je doneo Pejović, a u nastavku utakmice, domaći su imali blagu inicijativu, tako da su nekoliko prilika propustili, ali ne i onu u 55. minutu kada je Jovanović napravio slalom i par igrača provozao da bi poslao loptu, Milovanoviću koji je dao gol za izjednačenje. Nije iskorišćena šansa Milinkovića, kada je topovski šutirao iz daljine, a golman domaćih, Nikolić u 80. minutu, spasao mrežu.
Kraj jesenjeg dela prvenstva Mačva dočekuje kao lider na tabeli, a prate je drugoplasirani Železničar iz Lajkovca kao i Polet iz Ljubića, sa dva, odnosno četiri boda zaostatka. Sa obe erkipe crveno-crni su se sastali u Šapcu i osvojili sva tri boda. U nastavku Srećno !

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa