25. decembar 2014.25. dec 2014.

NOVOGODIŠNjI PROGRAM RTV ŠABAC

Posle dužeg vremena gledaoci TV Šabac, imaće priliku da Novu godinu dočekaju uz narodnu muziku. Kulturno zabavna redakcija ove Regionalne televizije, uz dogovor sa glavnim i odgovornim urednikom i vršiocem dužnosti direktora Natašom Anđić, opredelila se da svojim gledaocima pruži priliku da najveseliju noć provedu u dobrom raspoloženju.
Vodilo se računa o repertoaru i odabiru pesama koje imaju muzičku vrednost. Tako će se tokom četvorosatnog programa smenjivati izvorne, starogradske, šabačke i novokomponovane pesme koje su svojim vekom trajanja i kvalitetom zaslužile da uđu u narodnjačku klasiku. U izuzetno lepoj scenografiji stare šabačke kafane pod zvezdanim nebom i kandelabrima, nastupiće: Nikola Marković Giba i Silvija Jovanović, Narodni ansambl KUD „Abraševića“-„Tandrčak“, „SMS bend“, „Sićani slavuji“, „Estrada“ i „Trio kafe bend“.
Voditeljski trio u sastavu Ivana Jelić, Branimir Ivetić i Milovan Đenadić, u intermecima između blokova uputiće gledaocima nepretenciozne novogodišnje poruke i aforizme, i tako sve od 21 do 1 sat iza ponoći. U svakom slučaju, biće to četiri sata lepog programa, koji će svi oni koji su ga propustili tokom novogodišnje noći, moći da gledaju 1. januara u popodnevnim satima. Snimanje Novogodišnjeg programa TV Šabac, pomogli su: Veterinarska stanica Šabac, Sinalko, Agropapuk i Vlada Janković Šele.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa