15. januar 2015.15. jan 2015.

ONI SU OBELEŽILI 2014. GODINU

NAJBOLjI TRENER: DEJAN DAŠIĆ TRENER ZA UZOR
Među tri najbolja trenera u 2014. godini Dejan Dašić alfa i omega karate kluba Šabac sjajnim rezultatima upisao se u krem struke. Uz preko 3.000 koje je vodio tokom karijere trenera, a klub je bio i najuspešniji u zemlji.
Protekle godine na svetskom prvenstvu veterana osvaja zlato kao i članovi Ana Bojić i Teodora Makević. Neumorni zaljubljenik u sport obećava istovetne domete i u letu koje teče na radost asova koji se već naziru.

NAJBOLjI SPORTSKI KOLEKTIV: LETNjIKOVAC DRUGI
Tekvondo klb Letnjikovac je u godini za nama bio drugi sportski kolektiv uz sjajne rezultate. Klub koji svojim redovima ima i Olimpijku Draganu Gladović stvorio je i malu armiju boraca koji su vredni poštovanja. Osvojeni su brojni turniri G 1 klase i lagano stvara teren za novi Olimpijski skup u Riju.
Puleni trenera Gorana Petrovića imaju realne šanse da se domognu najviše scene silnim radom i klupskom istrajnošću.

NAJBOLjA TEKVONDISTKINjA 2014. GODINE: DRAGANA GLADOVIĆ
Uz London u ličnoj karti uspeha i Olimpijski odživljen san i u 2014. godini je osvajala tronove domaće i one svetske najviše klase. Uvek u krugu onih koji pretenduju na velike scene neumorno radi kao i primer i uzor armiji članova TK Letnjikovac.
Oreoli G 1 klase i leta za nama su obeležje učešća Dragane Gladović nezamenjive na tronu najboljih u ovom sportu koja na svakom koraku ističe rad u klubu i trenera Gorana Petrovića.

NAJBOLjI TEKVONDISTA 2014. GODINE: MILOŠ GLADOVIĆ
Brat trofejne sestre Dragane ide njenim stopama i mnogo čemu i sustiže. Na prestižnim turnirima G 1 klase uzimao je čelna mesta na domaćoj sceni dokazao da je takmičar koji obećava. U klubu tvrde a i poznavaoci ovog sporta da njegovo vreme dolazi.
Momak koji je reprezentativac i pretendent na najviše domete možda i ponovi učešće sestre na Olimpijskim igrama.

SPECIJALNA NAGRADA ZA BICIKLIZAM: RADIVOJ GAJIČIĆ
Tvorac BK Čivija iz Bogosavca u dve decenije istrajavanja stvorio je i jednog profesionalca Sašu Gajičića koji je harao drumovima Italije. Od 1994. godine i predsednik je i trener kluba koji je velikim slovima upisan u srpski biciklizam.
I godine 2014. jedan od njegovih učenika je izborio treće mesto na Prvenstvu Srbije.

NAJBOLjI U KENDOU U 2014. GODINI: MLADEN JELIČIĆ
Rođen 1977. godine drevni sport trenira uporno a u 2014. godini bio je Prvak Balkana i pojedinačno i ekipno a uz to je i aktuelni prvak Srbije.
Osvojio je i prvo mesto na Kupu Srbije, bio drugi u Budimpešti na Evropskom Kupu a sa ekipom Kaišin treći na međunarodnom takmičenju Tisa Kup sa reprezentacijom Srbije.

ZA DOPRINOS REKREATIVNOM SPORTU: ŽIVAN NIKOLIĆ ŽIKA
Član planinarskog kluba Cer u knjizi okupljanja beleži kao vođa grupe Frušku goru, Cer, organizator je staze zdravlja Pocerine od manastira Dobrić do manastira Radovašnica ukazujući na značaj pešačenja.
U želji da animira decu tokom aprila je okupio 162 učenika OŠ “Stojan Novaković“ a sekcija SNEKO ove škole osvojila je pehar kao najbrojniji a Nikolić kao najaktivniji planinar.
Pristalica je udruženja građana Vozi ulice pošto se i sam bavi biciklizmom a tokom 2014. prešao je 1.500 kilometara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa