20. avgust 2015.20. avg 2015.
LDP NASTAVILjA FORMIRANjE MESNIH ODBORA

ZA POBOLjŠANjE ŽIVOTA

Proteklog ponedeljka u prostorija GO LDP Šabac održana je Skupština mesnog odbora Bair. U nastavku kampanje „Vreme je da osvojimo budućnost“ Gradski odbor Liberalno demokratske partije u Šapcu nastavio je formiranje svoje organizacije na novou Grada.
Za predsednika je izabrana Nela Mehmedović, a za potpredsednike Aleksandar Jovanić, Željka Petković, Aleksandra Ignjatović. Na sastanku je prisustvovalo 17 članova iz pomenute mesne zajednice.
-Okupili smo se ovde kako bi zajedno ispred sebe postavili jasne ciljeve kako i na koji način želimo da poboljšamo svoju mesnu zajednicu. Živimo u jednoj od najvećih mesnih zajednica i ukoliko se mi ne zauzmemo za poboljšanje života svojih komšija i sugrađana, niko to neće uraditi. Veoma mi je drago što je LDP na Bairu uvek imao jako uporište i nadam se da će tako biti i u budućnosti, izjavila je predsednica mesnog odbora LDP, Nela Mehmedović.
-Posebno mi je drago što u prepunoj prostoriji formiramo drugi u nizu mesni odbor naše organizacije na nivou Grada. Bair je jedna jako ozbiljna mesna zajednica zbog svoje prošlosti i pred našim mesnim odborom je jedan veliki test i velika odgovornost. Drago mi je da je za predsednika izabrana Nela Mehmedović, osoba koja se kao jako mlada istakla i iskazala kao veoma odgovorna i spremna da se bez kompromisa uključi u poboljšanje i kreiranje bolje prilike za mlade u našem Gradu. Siguran sam da će ona zajedno sa svojim timom uspeti energijom i voljom kao što je to uspela prihvatanjem odgovornosti za poboljšanja pozicije mladih i pružanju prilike mladima koju treba sami da iskoriste rukovođenjem sistemom koji je u interesu mladih da unapredi svoju m1esnu zajednicu i svima je učini boljom za život, istakao je menadžer Gradskog odbora LDP Šabac, Milutin Stanković.
Naredni mesni odbor će biti formiran u MZ Šipurske livade.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa