24. septembar 2015.24. sep 2015.
VEČERAS U ŠABAČKOM POZORIŠTU OTVARANjE 11. REVIJE POZORIŠNIH PREDSTAVA „TEATAR NA PRAVOM PUTU“

KUNI UMESTO HIČKOKA

Retrospektivnom izložbom Vladislava Lalickog, otkrivanjem biste jednom od najpoznatijih scenografa, dodelom Godišnje nagrade „Boris Kovač“ za umetnički doprinos radu Šabačkog pozorišta večeras od 19 časova u galeriji Šabačkog pozorišta svečano će biti otvorena 11. Revija pozorišnih predstava „Teatar na pravom putu“.
Kada su predstave u pitanju Reviju će otvoriti ansambl Šabačkog pozorišta premijerom predstave „Perikle“ u režiji Nikite Milivojevića.
Naredne večeri, u petak, umesto predviđene predstave „39 stepenica“ Narodnog pozorišta Tuzla biće izvedena predstava Reja i Majkla Kunija „Kidaj iz moje kuhinje!“ Šabačkog pozorišta u režiji Andree Ade Lazić.
Kada je u pitanju ostatak repertoara sve ostaje isto tako da će Šapčani imati priliku da pogledaju Egziperijevog „Malog princa“ u izvođenju Pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara, „Vlast“ B. Nušića Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ iz Zrenjanina i premijeru Šabačkog pozorišta i Narodnog pozorišta u Nišu „Duge noći i crne zastave“ po romanu Dejana Stojiljkovića, a u režiji Ivana Vukovića.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa