28. januar 2016.28. jan 2016.
PARTIJA UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE

BORBA ZA SOCIJALNU PRAVDU

Partija ujedinjenih penzionera Srbije već odavno se sprema, kako za lokalne, tako i za parlamentarne izbore. Stevan Matić, predsednik Gradskog odobra PUPS, pre skoro godinu dana je nagoveštavao da će doći do parlamentarnih izbora, jer se, kako kaže izbori raspisuju onda kada je vladajuća stranka najjača, da produži mandat još četiri godine.
-Rukovodstvu PUPS, koje zastupa partiju socijalne pravde se veruje. Mi u GO imamo 19 fakultetski obrazovanih ljudi, od kojih je skoro polovina nekada bila na značajnim privrednim ili društvenim funkcijama. Koalicija na lokalu je prirodna sa onim strankama koje poštuju naš program. Druge političke stranke govore da su za Srbiju, a mi smo za narod. Za siromašne, penzionere, nezaposlene, ističe Matić.
Iako je moguć nastavak saradnje sa dosadašnjim koalicionim partnerima Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom, Matić ne isključuje mogućnost da u izbornu trku uđu sami. Veruje da gradska vlast ovoga puta neće moći da se stvara bez njih. Prema Matićevim rečima, da je ova partija do sada bila u vlasti u Šapcu, izdvajanja za penzionere bi bila znatno veća, jer mnogo manje opštine u svojim budžetima za ove namete odvajaju dosta više novca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa