2. februar 2024.2. feb 2024.
Laureati 65. izbora Glasa Podrinja (foto: Glas Podrinja)

Laureati 65. izbora Glasa Podrinja (foto: Glas Podrinja)

Dodeljena priznanja laureatima 65. izbora najboljih predstavnika sporta u izboru Glasa Podrinja

Laureatima 65. izbora najboljih predstavnika sporta Podrinja u 2023. godini u organizaciji Glasa Podrinja dodeljena su zaslužena priznanja. Četvoročlani žiri je birao u 12 laureata, a u tri kategorije svoj izbor su imali i čitaoci.

Trofeji Izbora (foto: Glas Podrinja)


Izbor Glasa Podrinja je najdugovečniji sportski izbor u Srbiji. Ustanoveljen je 1958. godine. Od 2016. je i zvanično najdugovečniji.

A. Bojić (foto: Glas Podrinja)


-Priznanja su motiv više, nakon svih priznanja u mlađim kategorijama, sanjala sam i u seniorskoj. Uspela sam, srce mi je puno, ali sve doživljavam i kao obavezu da nastavim sa uspesima - istakla je Ana Bojić, karatistkinja, najbolja sportistkinja Podrinja.

B. Lagundžić (foto: Glas Podrinja)


Dvostruki pobednik je Branko Lagundžić, laureat žirija i laureat čitalaca. Mladi kajakaš ovog proleća vesla na olimpijskim kvalifikacijama.

-Uvek ostaje žal zbog tih foto finiša koji su odneli medalje, ali sam izuzetno zadovoljan formom, rezultatima, priznanja su motiv da nastavim s borbom i da ponovo budem tu kroz nove uspehe - naglasio je Branko Lagundžić, najbolji sportista Podrinja.

M. Mačvan i M. Isaković (foto: Glas Podrinja)


Prisutne je pozdravio nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Milan Mačvan, aktuelni zamenik gradonačelnika Šapca.

-Čast mi je da budem s mladim ljudima, odličnim sportkim radnicima, stručnjacima iz oblasti koja mi je ipak najbliža srcu. Nadam se da će svi oni dalje pomerati granice i u narednoj godini i da će pronositi slavu Grada - istakao je zamenik gradonačelnika, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci Milan Mačvan.

Učenici Muzičke škole "Mihailo Vukdragović" (foto: Glas Podrinja)


Više fotografija u štampanom izdanju Glasa Podrinja 8. februara!
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa